tiistai, 24. heinäkuu 2007
Tonnikalapizza
Pohja:
1 dl vettä
1/2 pussia kuivahiivaa
1/4 tl suolaa
2 rkl öljyä
2 1/2 dl vehnäjauhja
Lisää lämpöiseen veteen suola, öljy ja vehnäjauhot (johon hiiva on sekoitettu).
Alusta taikina tasaiseksi ja kimmoisaksi. Jätä taikina hetkeksi peitettynä lämpimään lepäämään.
Kauli taikina pyöreäksi levyksi ja anna sen kohota uunipellillä leivinpaperin päällä linalla peitettyna noin 20 minuuttia.
Valmista sillä aikaa täyte.
Päälle:
purkki tomaattipyrettä
purkki tonnikalaa
ananaspaloja
juustoraastetta
oraganoa
Paista pitsaa 250 asteessa uunin keskitasossa noin 12-15 minuuttia.
Kommentit