lauantai, 4. elokuu 2007
Porkkana-purjokeitto
Rakastan sosekeittoja!
Joten tässä taas yksi helppo ohje!
4 porkkanaa
~ 2 dl purjorenkaita
(Laitoin nyt myös sipulin)
vettä niin että kasvikset peittyvät
vähärasvainen kasvieliemikuutio
Suurustamiseen;
1 dl rasvatonta maitoa
1 rkl vehnäjauhoja
Kuori ja paloittele porkkanat. Leikkaa purjo renkaiksi ja paloittele sipuli.
Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää porkkanat, purjo, sipuli ja kasvisleimikuutio.
Keitä kunnes porkkanat ovat pehmeitä.
Soseuta sauvasekoittimella.
Laita kattila vielä levylle ja lisää maitoon sekoitetut vehnaäjauhot. Kiehauta sekoittaen.
Raejuustoon addiktoitunutkun olen, niin tämänkin keiton syön raejuuston kanssa.
Kommentit