tiistai, 24. heinäkuu 2007
Kebablihapizza
Pohja:
1 dl vettä
1/2 pussia kuivahiivaa
1/4 tl suolaa
2 rkl öljyä
2 1/2 dl vehnäjauhja
Lisää lämpöiseen veteen suola, öljy ja vehnäjauhot (johon hiiva on sekoitettu).
Alusta taikina tasaiseksi ja kimmoisaksi. Jätä taikina hetkeksi peitettynä lämpimään lepäämään.
Kauli taikina pyöreäksi levyksi ja anna sen kohota uunipellillä leivinpaperin päällä linalla peitettyna noin 20 minuuttia.
Valmista sillä aikaa täyte.
Täyte:
purkki tomaattipyreetä
kebablihaa
ananaspaloja
sipulia
juustoraastetta
oreganoa
Paista pitsaa 250 asteisen uunin keskitasossa 12-15 minuuttia.
Kommentit