694298.jpg
Pannukakusta on tullut meidän perheen kestosuosikki.
Se on helppotekoista ja tarvittavat ainekset löytyvät yleensä kaapista.
Tässä hyvä makeannälän sammuttaja!

7 dl maitoa
3 dl vehnäjauhoja
(1 tl suolaa)
3 munaa
50 g öljyä tai margariinia

Lisäksi;

Hilloa

Vatkaa jauhot maitoon. (Lisää suola). Anna taikinan turvota noin 15 minuuttia.
Lisää munat ja sulatettu rasva (tai öljy).
Kaada taikina uunipannuun leivinpaperin päälle.
Paista 200 asteisen uunin keskitasossa noin 20-30 minuuttia.
Tarjoa hillon kanssa.

Pannukakusta tulee mielestäni tosi hyvä, vaikka taikinaan ei laiteta ollenkaan sokeria. Itse en laita edes suolaa.
Pidän pannukakkua uunissa paljon kauemmin kuin ohjeessa sanotaan. Mutta pidänkin kunnolla kypsyneestä (ja tummuneesta) pannarista!