Jospa vähän kertoisin jotain itsestäni ja tästä blogista.

Olen hieman alle kolmekymppinen yhden lapsen äiti.

En ole koskaan suuremmin välittänyt ruoanlaitosta. Ruokaa on vaan aina pitänyt tehdä. En ole siitä koskaan erityisemmin nauttinut.
Kun tyttäreni täytti vuoden ja alkoi syömään samaa ruokaa meidän kanssamme, sain innostuksen ruuanlaittoon.
Tuntui, että nyt siihen oli syytä panostaa, jotta pieni tyttö saa monipuolista, terveellistä ja hyvää ruokaa kotonaan.
Ja siitä se innostus lähti. Nyt etsin uusia ruokaohjeita ja pidän ruoanlaitosta!

Olemme pienituloinen lapsiperhe, sillä olen vielä kesän ajan kotona hoitovapaalla.
Joten ruoat on toteutteva melko pienellä budjetilla.
Tämä näkyy siinä, että paljon suosin jauheliharuokia. Ja jauhelihana käytän yleisemmin nauta-sika-jauhelihaa. Kalaruoat ovat meillä pääasissa pakastekalaa ja tonnikalaa. Kanaa yritän laittaa ainakin kerran viikossa.
Tietyistä asioista ei kuitenkaan tingitä. Tuoreita hedelmiä, kasviksia ja vihanneksia syödään paljon. Lisäksi riisit ja pastat ovat aina täysjyvä/kokojyvä versioita.

Olen huono keksimään uusia ruokia. Helposti teen aina niitä samoja joita osaan tehdä ja jotka maistuvat tytölle ja miehelle.
Tämä onkin suurin syy miksi aloin ruokaohjeita tänne kirjoittamaan. Että saisin uusia ruokia vanhojen tuttujen rinnalle.

Toivon että mahdolliset vierailijat jättävät kommentteja.
Kaikkea saa kommentoida, ei pelkästään ruokia!
Tule vaikka vaan moikkamaan!

~ Kerttu  ~