tiistai, 28. elokuu 2007
Fetalla täytetyt jauhelihapihvit
Ohjeen kirjoita myöhemmin, nyt on mentävä katsomaan Pakoa!!! ;D
Noniin, Pako tuli ja meni.
Tässä tämä ohje. Ohje löytyi Pirkan sivulta (tämäkin). Olisin sen tietysti voinut tähän heti linkittää, niin ei teidän oli tarvinnut siellä turhaan kuolata ;D
(Itse tein siis näin, melkein alkuperäisen ohjeen mukaan, mutta muutaman pikku lisäyksen tein)
Ainekset;
1/2 dl korppujauhoja
1 1/2 dl vettä
400 g jauhelihaa
1 muna
1 sipuli hienonnettuna
pippuria
paprikaa
Täytteeksi;
noin 100 g fetajuustoa
Anna korppujauhojen turvota hetki vedessä.
Sekoita kaikki loput ainekset veden ja korppujauhojen joukkoon.
Tee taikinasta 8 pihviä.
Leikkaa fetajuusto neljään osaan ja jaa juusto neljän pihvin päälle.
Nosta loput neljä pihviä fetajuustojen päälle.
Nipistä pihvit tiukasti toisiinsa kiinni.
Paistoin pihvejä hetken pannulla öljyssä, jonka jälkeen laitoin pihvit 225 asteiseen uuniin noin 15 minuutiksi.
Kommentit