792095.jpg

Mies rakastaa juustokakkuja.

Joku kerta kaupassa tuo katseli Marianne crush-pakettia ja ihasteli siinä pakkauksessa olevaa marianne juustokakun ohjetta. Lupasin sitten tuon kakun miehelle tehdä, kun niin kovasti sitä toivoi.
Monta kertaa mies ehti kysellä kakun perään ennenkuin sain se viimein tehtyä.
Kakku ei ollut oikein omaan makuuni, mutta laitan sen ohjeen nyt tänne kun se miehelle maistui  tosi hyvin!  Ja onhan kakku ainakin kaunis katsella ;)

200 g suklaakeksejä (laitoin Digestivekeksejä)
50 g voita sulatettuna (laitoin margariinia)
2 dl vispikermaa
120 g marianne crush rouhetta
200 g rahkaa
5 liivatelehteä
1 dl kiehuvaa vettä
400 g vadelmia
1 dl sokeria
4 liivatelehteä
1 dl punaista mehua

Murenna keksit, sekoita murut voisulan kanssa ja painele leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuoan pohjalle.
Vaahdota kerma ja sekoita joukkoon marianne crush ja rahka.
Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 minuuttia. Purista ylimääräinen vesi pois ja sulata liivatteet kiehuvaan veteen.
Lisää liivateseos mariannevaahtoon ja kaada keksipohjan päälle.
Anna hyytyä jääkaapissa 2-3 tuntia, tai kunnes seos on hyytynyt.

Soseuta marjat sokerin kanssa tehosekoittimessa.
Liota liivatelehtiä 5 minuuttia kylmässä vedessä, purista ylimääräinen vesi pois ja sulata kiehuvaan mehuun.
Lisää sos survottujen marjojen joukkoon ja kaada hyytyneen Marianne-kerroksen päälle.
Hyydytä jääkaapissa useita tunteja tai yön yli.

792099.jpg